שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
חצילים עם רסק אגוזים - בדריג'ני ניגבזית PDF הדפסה דוא
מתכונים - סלטים

רכיבים:

 

1 ק"ג חצילים 
שמן לטיגון
1 כוס רסק אגוזים
½ כוס פטרוזיליה, קצוצה דק
½ כוס עלי סלרי, קצוצים דק
½ כוס כוסברה,קצוצה דק
½ כוס שמיר, קצוץ דק
½ כוס בצל, קצוץ דק
מלח
¼ פלפל חריף קצוץ דק וונקי מרגעינים
גרגירים מרימון אחד

 

אופן ההכנה:

 

1. פורסים את החצילים בעובי 2 ס"מ ומטגנים במעט שמן במחבת, (או אופים בתנור), עד שיתרככו. מסדרים את החצילים המטוגנים במגש בשכבה אחת.

2. מערבבים בקערה רסק אגוזים, עשבי תיבול, בצל, מלח ופלפל חריף. יוצקים מהתערובת  על פרוסות החצילים.
3. מכסים את הפרוסות( שעל המגש) בשכבה נוספת של החצילים ועל השיכבה הנוספת יוצקים עוד תערובת.
4. מפזרים מעל מגרגירי הרימון.
5. משהים למשך שעתיים במקום קריר ומגישים.


חפשו מתכון נוסף: