מתכונים -
מזון לתינוקות
|
רכיבים:
2 בננות גדולות ובשלות
1 כפית חמאה
אופן ההכנה:
1. ניתן לפרוס את הבננות ולהכניס למעבד מזון / בלנדר ולעבד למחית אחידה, אך ישנה דרך נוספת בה ניתן לאפות את הבננות, תרם עיבודן למחית.
2. א. את הבננות יש לשטוף היטב עם הקליפה ולאחר מכן לקלפן.
2. ב. מרפדים תבנית בנייר אפייה. לוקחים שתי חתיכות של נייר כסף. על גבי כל חתיכת נייר מניחים בננה. כל בננה נמרחת בחצי כפית חמאה. עוטפים את הבננות בנייר הכסף.
2. ג. מכניסים לתנור ואופים כרבע – עשרים דקות.
2.ד. מוציאים מהתנור, מעבירים לקערה ומועכים בעזרת מזלג או בעזרת ה"מועך של הפירה", עד שהבננות הופכות למחית חלקה.
|
|