שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
אגרול במילוי שרימפס PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים

רכיבים:

חבילת עלי אגרול / סיגר
¼ ראש כרוב
½ ראש סלרי
1 חבילת אטריות שעועית
1 כף סוכר
2 גזרים
1 כף מונוסודיום
1 כפית שמן שומשום
4 שרימפסים שלמים (רק לקלף את השיריון ולהשאיר זנב) (אפשר גם קפוא)
רוטב צ'ילי מתוק בנפרד

אופן ההכנה:
1. מקפיצים את הכרוב והגזר (בנפרד) עם קצת מונוסודיום וסוכר.
2. מבשלים את איטריות השעועית במים ומתבלים בשמן שומשום.
3. מנקים שרימפס ומניחים בצד.
4. את תערובת הירקות והשעועית מניחים בתוך עלה האגרול, מגלגלים ומטגנים.



חפשו מתכון נוסף: