מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
2 תפוחי אדמה, קלופים ושטופים 1 שורש סלרי, קלוף ושטוף 3 בטטות בינוניות, קלופות וחתוכות לרבעים 25 גרם חמאה או מרגרינה מלח, לתיבול
אופן ההכנה:
1. ממלאים סיר במים, מוסיפים את תפוחי האדמה ושורש הסלרי, ומבשלים עד שהם רכים. מסננים, מעבירים לקערה. 2. מאדים במיקרוגל את רבעי הבטטה, בכלי מכוסה עם מעט מים, כ-5-7 דקות, עד שהבטטה מתרככת. שוטפים במים קרים, מסננים.
3. מוסיפים את הבטטה לתפוחי האדמה והסלרי ומערבבים. מתבלים במלח לפי הטעם. מגישים חם.
|
|