שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
גפילטע פיש אסיאתי PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים



רכיבים:

 

1 ק"ג דג סלמון

½ כוס קמח מצה

½ כוס גזר מגורד

½ כוס תערובת פטרוזיליה וכוסברה

½ כוס בצל סגול קצוץ

4 ביצים

1 כפית מלח

1 כפית פלפל

1 כפית סוכר

 

אופן ההכנה:

 

1. לטחון את כל מרכיבי המלית במעבד מזון, ליצור קציצות ולבשל כחצי שעה בציר דגים על אש נמוכה ולקרר.

2. להגיש עם ואסבי, סויה, עור סלמון מטוגן ושומשום ואסבי.



חפשו מתכון נוסף: