מתכונים -
מרקים
|
רכיבים:
1 בצל, קצוץ דק 2 גזרים, מגוררים גס 2 כפות שמן 3-4 שיני שום כתושות 1 קופסת שימורים (800 גרם) של עגבניות מרוסקות ½1/2 כוס קינואה כפית אורגנו יבש מלח, פלפל שחור מים רותחים, לדילול המרק (השתמשתי ב-2 כוסות)
אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל. כשהבצל מתחיל להזהיב, מוסיפים את הגזר ומטגנים כ-3-5 דקות, עד שהגזר מתרכך. מוסיפים את השום ומטגנים דקה-שתיים נוספות. 2. מוסיפים את העגבניות ואת המים (אפשר למלא מים בקופסת השימורים הריקה ולשפוך לסיר - עושים זאת פעמיים). מתבלים באורגנו, מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. 3. מוסיפים את הקינואה ומבשלים עוד כ-20 דקות, עד שהקינואה מוכנה. 4. מדללים את המרק במים רותחים, לקבל הסמיכות הרצויה. מתקנים תיבול.
|
|