מתכונים -
מרקים
|
רכיבים:
1 ק"ג גרונות הודו 1 צרור פטרוזיליה 4 גבעולי סלרי 1 ראש סלרי בינוני 1 שורש פטרוזיליה 5 גזרים (קטנים-בינוניים) 3 קישואים (קטנים) 1 תפוח אדמה (גדול
1 בצל (גדול)
אופן ההכנה:
1. קולפים ושוטפים את כל הירקות. חותכים את הירקות הגדולים לשניים. 2. שמים בסיר גדול את צרור הפטרוזיליה וגבעולי הסלרי. מניחים מעל את ההודו. מכסים במים ומביאים לרתיחה. מסלקים את הקצף, מוסיפים את שאר הירקות, ומביאים לרתיחה שוב. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי, עד שהמרק מוכן לטעמכם.
|
|