שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרק עוף של סבתא פנינה PDF הדפסה דוא
מתכונים - מרקים

רכיבים:

 

1 ק"ג שוקי עוף (פולקעס)
3 בצלים קטנים
3 ראשי סלרי קטנים (כולל הגבעולים והעלים)
1 שורש פטרוזילה קטן (כולל הגבעולים והעלים)
3 גזרים
1 תפוח אדמה
1 קישוא
1 צרור פטרוזיליה
½ צרור כוסברה
½2 ליטר מים


אופן ההכנה:


1. קולפים ושוטפים את הירקות. חותכים לקוביות גדולות. שוטפים היטב את הפטרוזיליה, הכוסברה, את עלי וגבעולי הסלרי ושורש הפטרוזיליה.
2. שמים בסיר גדול את העשבים והעלים. שמים מעליהם את הפולקעס. מוסיפים את המים. מביאים לרתיחה, ומסירים את הקצף שהצטבר.
3. מוסיפים לסיר את הירקות ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים, ומבשלים כשעה וחצי, או עד שהמרק מוכן לטעמכם.



חפשו מתכון נוסף: