מתכונים -
מרקים
|
רכיבים:
1 בצל גדול קצוץ 2 גזרים קלופים ומגוררים גס 2 כפיות שמן זית ¾ כוס (120 גרם) בורגול 8 כוסות מים מלח, פלפל שחור כפית אבקת מרק בטעם עוף (רצוי כזו ללא מונוסודיום גלוטמט. להשיג בחנויות הטבע)
אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן בסיר, ומשחימים את הגזר והבצל. מוסיפים את הבורגול, המים ואבקת המרק, ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. 2. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר וממשיכים לבשל עוד כ-40 דקות, עד שהטעמים נהיים מרוכזים והבורגול מבושל. מתקנים תיבול.
|
|