שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרק בורגול PDF הדפסה דוא
מתכונים - מרקים

רכיבים:

 

1 בצל גדול קצוץ
2 גזרים קלופים ומגוררים גס
2 כפיות שמן זית
¾ כוס (120 גרם) בורגול
8 כוסות מים
מלח, פלפל שחור
כפית אבקת מרק בטעם עוף (רצוי כזו ללא מונוסודיום גלוטמט. להשיג בחנויות הטבע)


אופן ההכנה:


1. מחממים את השמן בסיר, ומשחימים את הגזר והבצל. מוסיפים את הבורגול, המים ואבקת המרק, ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
2. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר וממשיכים לבשל עוד כ-40 דקות, עד שהטעמים נהיים מרוכזים והבורגול מבושל. מתקנים תיבול.



חפשו מתכון נוסף: