שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרק בטטות ודלעת PDF הדפסה דוא
מתכונים - מרקים

רכיבים:

 

1 בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
1 גבעול רוזמרין
500 גרם בטטות, קלופות ופרוסות
750 גרם דלעת, קלופה ומגולענת
3 כוסות מים
1 כוס מיץ תפוזים

 

אופן ההכנה:


1. מערבבים את כל החומרים בסיר גדול ומביאים לרתיחה. מכסים ומאדים במשך כ-20 דקות, עד שהירקות יתרככו. מוציאים את גבעול הרוזמרין וזורקים אותו.
2. מעבדים את המרק במעבד מזון, כמות קטנה כל פעם, עד שהוא חלק.

 

הצעת הגשה:

 

בעת ההגשה, בוזקים מעל פלפל שחור גרוס.



חפשו מתכון נוסף: