מתכונים -
מרקים
|
רכיבים:
1 בצל קצוץ 1 שן שום קצוצה 1 גבעול רוזמרין 500 גרם בטטות, קלופות ופרוסות 750 גרם דלעת, קלופה ומגולענת 3 כוסות מים 1 כוס מיץ תפוזים
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים בסיר גדול ומביאים לרתיחה. מכסים ומאדים במשך כ-20 דקות, עד שהירקות יתרככו. מוציאים את גבעול הרוזמרין וזורקים אותו. 2. מעבדים את המרק במעבד מזון, כמות קטנה כל פעם, עד שהוא חלק.
הצעת הגשה:
בעת ההגשה, בוזקים מעל פלפל שחור גרוס.
|
|