מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
3 תפוחי אדמה גדולים קלופים 4 גזרים גזרים גדולים קלופים 3 בצלים גדולים קלופים 1 ראש שום חצוי לרוחבו 2 ראשי סלרי גדולים קלופים ½ קג' דלעת חתוכה לקוביות גדולות 1 כרובית מפורקת לפרחים רוזמרין טרי מרווה טריה מלח גס פלפל גרוס שמן זית
אופן ההכנה:
1. חותכים את הירקות לקוביות בגודל אחיד. 2. שמים בכלי חסין חום. 3. מערבבים את הירקות במעט שמן זית. 4. מוסיפים את הרוזמרין, מרווה, מלח, פלפל ומערבבים. 5. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות למשך 40 דקות, עד שהירקות חרוכים מעט, פריכים ורכים.
|
|