מתכונים -
רטבים
|
רכיבים:
צרור גדול של פטרוזיליה שטופה היטב ובלי הגבעולים העבים
½1 ראשי שום או כמות דומה של שום כתוש מוכן
1 עלה דפנה מפורר
פלפל שחור או תערובת פלפלים (לפי הטעם, אבל הטעם לא אמור להיות חריף)
2 כפות שטוחות מלח שולחן
1 פלפל אדום חריף
1 כף מחוקה פפריקה מתוקה
1 כוס מים מינרליים או מסוננים
1 כוס חומץ הדרים
¼ כוס שמן תירס
¼ כוס יין אדום מאיכות טובה
אופן ההכנה:
1. טוחנים פטרוזיליה במעבד מזון. מוסיפים את שאר המרכיבים היבשים ומערבבים היטב במעבד מזון.
2. מוסיפים את הנוזלים וממשיכים לעבד זמן קצר.
3. מיישנים את התערובת שבוע לפחות לגיבוש טעמים.
|
|