מתכונים -
רטבים
|
רכיבים:
½ ק"ג דלעת חתוכה לקוביות
5 כפות ג'ינג'ר מרוסק
4 כפות אבקת מרק עוף
1 ליטר מים
אופן ההכנה:
1. בסיר מבשלים מים, דלעת, ג'ינג'ר ואבקת מרק. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ-20 דקות עד לריכוך הדלעת.
2. מסננים, טוחנים ומחזירים בחזרה לאותו סיר מים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד לצמצום, כלומר, עד שנשאר 2/3 מכמות הרוטב.
3. מעבירים דרך מסננת לקבלת מרקם חלק וסמיך.
|
|