מתכונים -
רטבים
|
רכיבים:
200 גרם נקניק סלאמי, חתוך לפרוסות, לא דקות מדי
¾ ק"ג עגבניות טריות, מרוסקות
2-3 פלפלוני צ'ילי, חתוכים
2 שיני שום מעוכות
6 עלי בזיליקום קצוצים
פטרוזיליה קצוצה
3 כפות שמן זית
מלח
אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן, מוסיפים את פרוסות הסלאמי ומטגנים קלות.
2. מוסיפים את השום והפלפלים החריפים ומטגנים דקה אחת נוספת.
3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המלח ומבשלים כ-20 דקות.
4. מוסיפים את הבזיליקום הקצוץ ומורידים מהאש.
5. שופכים על הפסטה ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
|
|