מתכונים -
רטבים
|
רכיבים:
1 כוס שמן זית משובח
10-5 שיני שום פרוסות דק
1 - ½ פלפל צ'ילי יבש גרוס
צרור עלי פטרוזיליה קצוצים
מעט בזיליקום ואורגנו
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
1 קופסת אנשובי
אופן ההכנה:
1. מחממים (לא מטגנים) בסיר גדול שמן זית,שום,צ'ילי ואנשובי.
2. מערבבים היטב במשך 4 דקות. מוסיפים חצי מכמות הפטרוזיליה ואת עשבי התיבול.
3. מערבבים פנימה את הפסטה החמה. מתבלים במלח ופלפל ומורידים מהאש
4. מוסיפים את יתרת הפטרוזיליה ומגישים עם פרמז'ן.
|
|