מתכונים -
רטבים
|
רכיבים:
¼ כוס יין אדום
½ כוס מים
¼ כוס ציר בקר
½ גביע קצפת צימחית
1 כף שטוחה קורנפלור
1 כפית שטוחה תערובת פלפלים גרוסים (4 העונות )
אופן ההכנה:
1. מרתיחים בסיר את המים והיין, מוסיפים את ציר הבקר ומערבבים היטב. מערבבים את הקורנפלור עם הקצפת ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
2. מנמיכים את האש מבשלים כ- 3 דקות על אש נמוכה.
3. מוסיפים את תערובת הפלפלים.
הצעת הגשה:
מגישים עם סטייק.
|
|