שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
רוטב פלפלת PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים



רכיבים:


¼ כוס יין אדום

½ כוס מים

¼ כוס ציר בקר

½ גביע קצפת צימחית

1 כף שטוחה קורנפלור

1 כפית שטוחה תערובת פלפלים גרוסים (4 העונות )


אופן ההכנה:


1. מרתיחים בסיר את המים והיין, מוסיפים את ציר הבקר ומערבבים היטב. מערבבים את הקורנפלור עם הקצפת ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.

2. מנמיכים את האש מבשלים כ- 3 דקות על אש נמוכה.

3. מוסיפים את תערובת הפלפלים.


הצעת הגשה:


מגישים עם סטייק.



חפשו מתכון נוסף: