מתכונים -
פטנטים וטיפים לבישול ולאפיה
|
איך עושים את זה ?
קרה לכם שנשפך לכם יותר מדי מלח לתבשיל ? אתם טועמים על קצה הכף, ומתחלחלים מהמליחות. אם תגישו ככה, לפעמים יסתפקו בלהגיד שאתם מאוהבים, אבל לפעמים גם ישאירו את האוכל שבצלחת בשלמותו. מעליב קצת לא ?. הפטנט לכך הוא להוסיף לתבשיל תפוח אדמה גדול, חצוי לשניים ולתת להתבשל ביחד מספר דקות. תפוח האדמה סופח אליו את המליחות היתרה. ככל שתבשלו יותר, ככה יותר מלח ייספג בתפוח האדמה. את תפוח האדמה הרך ניתן לאכול אחר כך, אבל זה קשור למתכון אחר לגמרי.
|
|