שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
תבשיל בשר, קישואים וחומוס PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר



רכיבים:

 

2 בצלים קצוצים
2 שיני שום
3 כפות שמן
ק"ג בשר חתוך קוביות (בקר/כבש)
3 - 2 כפות רסק עגבניות
1/3 כוס גרגירי חומוס מושרים במים ללילה
מלח ופלפל שחור
כפית פלפל אנגלי
ק"ג קישואים רחוצים ופרוסים

 

אופן ההכנה:


1. מטגנים בצלים קצוצים ושיני שום שלמות בשמן עד לגוון זהוב. מוסיפים קוביות בשר ומשחימים אותם מכל צד.
2. בוחשים פנימה רסק עגבניות, מוסיפים חומוס מסונן ממי ההשריה ומכסים במים. מתבלים ומביאים לרתיחה. בוחשים היטב ומכסים את הסיר. מבשלים בעדינות כשעה וחצי.
3. מוסיפים את הקישואים ומבשלים עד שכל הירקות והבשר רכים. אם יש צורך מוסיפים מים בעת הבישול.



חפשו מתכון נוסף: