שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
טיפים לבישול עם יין PDF הדפסה דוא
מתכונים - פטנטים וטיפים לבישול ולאפיה

איך עושים את זה ?


1. הוסיפו יין לבן קל לחמאה מומסת והשתמשו בו להברשת דגים הנצלים על הגריל.

2. ערבבו יין אדום עם שמן והשקו בו עוף או בשר, הנצלים בתנור או על הגריל.

3. הקפיאו את היין שנותר מן הארוחה בתבניות קרח קטנות ושמרו למשימות בישול עתידיות.

4. במתכונים העושים שימוש במיץ לימון או חומץ, נסו להמיר אותם ביין, לקבלת טעם חומצי פחות ומעודן יותר.

5. הוסיפו כפית יין לבן ל-2 ביצים בלולות, המיועדות להכנת אומלט או מקושקשת



חפשו מתכון נוסף: