מתכונים -
פטנטים וטיפים לבישול ולאפיה
|
איך עושים את זה ?
אם במקרה קלפתם שיני שום בכמות גדולה משאתם זקוקים לה, או שאולי במקרה שרתה עליכם הרוח והחלטתם לקלוף כמות שתספיק לכם לכמה וכמה ימים, שימו את שיני השום הקלופות במיכל זכוכית וכסו בשמן זית. את המיכל שימו במקרר. שיני השום ישמרו על טריות וטעם טוב לפחות במשך שבוע. ובשמן הזית המתובל בשום אפשר להשתמש לסלטים, זה רק יקפיץ את הטעם. אם שמן הזית אמיתי וטוב, הוא עלול להקרש במקרר, אבל תוך זמן קצר בסביבה חמימה הוא חוזר למצבו הנוזלי. אם שמן הזית לא ייקרש - הרווחתם מידע: הוא לא אמיתי! אל תקנו שוב את הסוג הזה. הדפסת המתכו.
|
|