מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
1 בצל ירוק שהעלים חתוכים לחתיכות של 4 ס"מ 1 ראש ברוקולי שפרחיו מופרדים ½ ק"ג סינטה פרוס לקוביות ברוחב של 4X2 ס"מ 2 כפות רוטב סויה 2 כפות שמן זית מעט צ'ילי 1 כף עלי רוזמרין קצוצים דק 1 כף עלי תימין 1 חב' פטריות יער פרוסות
אופן ההכנה:
1. בווק/מחבת עמוקה מבשלים יחד את רוטב הסויה, שמן הזית, הצ'ילי, עלי הרוזמרין, עלי התימין. 2. שופכים את המרינדה לקערה עמוקה שאליה מכניסים את קוביות הסינטה. משהים כשעה וחצי - שעתיים. (רצוי להשאיר את הסינטה במרינדה כמה שיותר). 3. מבשלים את פרחי הברוקולי בסיר עם מים. 4. מחממים שמן בווק/מחבת ומטגנים בו את קוביות הסינטה. 5. יוצקים את המרינדה לווק/מחבת עמוקה, מוסיפים את פטריות היער, את הברוקולי ואת חתיכות הבצל ומבשלים יחד במשך 3 דקות. 6. מכניסים את קוביות הסינטה לווק/מחבת ומבשלים יחד במשך 3-5 דקות.
|
|