שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קוקטייל מלון PDF הדפסה דוא
מתכונים - קוקטיילים ומשקאות


רכיבים:


2 מלונים בינוניים
2 כפות מיץ לימון
כף ליקר מנטה
2 כפות סוכר

 

אופן ההכנה:


1. לשטוף את המלונים ועם סכין חדה לחצות את המלון בצורת כוכב.
2. עם כף מיוחדת המוציאה כדורים קטנים מהפרי, להוציא את בשר הפרי מהמלון ולהניח בקערה.
3. לערבב עם מיץ לימון, סוכר, והליקר.
4. למלא חזרה לקליפת המלון.
5. לקשט בעלי נענע ודובדבן אדום אן כדור אבטיח.



חפשו מתכון נוסף: