מתכונים -
פסטה
|
רכיבים:
חבילת מקרוני דק
3 כפות שמן זית
5 שיני שום כתושות
4 פלפלים אדומים
1 כפית טימין טרי
מיץ מלימון אחד
קליפת לימון מגוררת
1 עגבנייה קלופה קצוצה דק
1 צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור
2 כפות עגבניות מיובשות
אופן ההכנה:
1. קולים את הפלפלים על הגז עד שקליפתם משחירה.
2. מצננים , קולפים (בלי מים) וחותכים לרצועות.
3. מבשלים את המקרוני , שוטפים במים קרים ומסננים.
4. מחממים 3 כפות שמן זית ומטגנים את שיני השום להזהבה קלה, מוסיפים את הפלפלים, הטימין, וקליפת הלימון, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עוד 2 דקות.
5. מוסיפים את המיץ לימון, העגבנייה והפטרוזיליה ומטגנים עוד 2 דקות. מגישים חם ומייד.
|
|