שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
ספגטי פטוצ'יני צבעוני PDF הדפסה דוא
מתכונים - פסטה

רכיבים:


500 גר' ספגטי ספירל צבעוני

2 מיכלי שמנת לבישול

2 כפות שמן זית

1 כפית שום כתוש

1 תיבולית בזיליקום של "קנור"

מעט אבקת מרק עוף או מלח


אופן ההכנה:


1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן ומסננים.

2. בסיר מטגנים את שמן הזית ואת השום לכחצי דקה ומוסיפים את השמנת, התיבולית ומרק העוף עד לרתיחה.

3. יוצקים את הרוטב בעוד חם על הספגטי ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: