מתכונים -
פסטה
|
רכיבים:
לבסיס:
8 צינורות קנלוני
1 בצל
ראש שום
2 כפות שמן זית
מגשית תרד טחון מופשר (250 גרם)
½ כפית מלח
קורט פלפל שחור
½1 כוסות עגבניות מרוסקות
להקרמה:
¼ כוס שמרי בירה
¼ כוס קמח
כפית אבקת שום
½ כפית מלח
כוס מים
אופן ההכנה:
1. קוצצים את הבצל והשום ומטגנים עד להזהבה.
2. מוסיפים את התרד (עם הנוזלים), המלח והפלפל, מערבבים ומטגנים כ-3 דקות.
3. ממלאים את גלילי הקנלוני בתערובת התרד.
4. שופכים ¾ כוס עגבניות מרוסקות על גבי תבנית אפייה, מעל מניחים את הקנלוני ומעליהם – את יתר העגבניות.
5. מכסים בנייר כסף ואופים כ-20 דקות.
6. בינתיים מערבבים את חומרי ההקרמה עד לקבלת תערובת אחידה.
7. יוצקים את תערובת שמרי הבירה על הקנלוני, ואופים – ללא כיסוי – כ-5 דקות נוספות.
|
|