מתכונים -
מטוגנים ופסטלים
|
רכיבים:
2 כפיות גדושות שמרים טריים
2 כוסות מים פושרים
1 כפית מלח
2 כוסות גדושות קמח
אופן ההכנה:
1. מערבבים את השמרים, המים, המלח וכף קמח בקערת זכוכית. מניחים להתפחה כפולה.
2. שופכים את הקמח לקערה עמוקה. מוסיפים את השמרים המותפחים ומערבבים עד שמתקבלת עיסה דלילה. מכסים ומשהים במקום חמים כ- 20 דקות.
3. מחממים מחבת ומשמנים אותה במעט מרגרינה.
4. נוטלים בעזרת מצקת קטנה מהעיסה המוכנה ויוצקים למחבת (בעובי ½ ס"מ) .
5. כאשר נוצרות בועות והחלק התחתון חום זהבהב הלחוח מוכן.
|
|