מתכונים -
מטוגנים ופסטלים
|
רכיבים:
2 כוסות קמח תירס לבן
2 כוסות מים רותחים
2-3 כפות שמן תירס
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הקמח עם השמן והמים הרותחים. לשים נמרצות במשך 3 דקות.
2. מכסים במגבת לחה ומניחים בצד ל- 20 דקות.
3. לשים את הבצק 10 דקות נוספות. יוצרים כדורים בגודל של כדור פינג-פונג. מניחים את כדור הבצק בתוך שקית ניילון (מהסוג של שקיות הסופרמרקט) ולוחצים בעזרת תחתית שטוחה של סיר (או על ידי מכשיר לעיצוב טורטיות ), עד שהכדור משתטח לעובי של 2 מ"מ.
4. קולים את דסקית הבצק על מחבת טפלון יבשה וחמה משני הצדדים.
|
|