שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פיצה קלאסיקו PDF הדפסה דוא
מתכונים - דברי מאפה


הצעת הגשה


רכיבים:


בצק לפיצה (לחץ כאן)

½ כוס שמן זית

3-4 שיני שום מרוסקות

5-6 עגבניות טריות או 1 קופסה עגבניות מרוסקות

מלח לפי הטעם

½ כפית סוכר

מעט אורגנו

גבינת מוצרלה, או גבינה צהובה שמנה מסוג עמק, מגוררת


אופן ההכנה:

 

1. לשים את בצק הפיצה, מרדדים ומסדרים בתבנית האפייה.

2. שמים בסיר ½ כוס שמן זית.

3. מטגנים בו 3-4 את שיני שום מרוסקות.

4. מוסיפים 5-6 עגבניות חתוכות לקוביות, או קופסה עגבניות משומרות מרוסקות.

5. מוסיפים מלח, ½ כפית סוכר וכפית אורגנו.

6. מבשלים במשך כ-20 דקות. אם יש צורך, מוסיפים מים כדי שלא יהיה סמיך מדי.

7. שופכים על הבצק המוכן, מפזרים מעל גבינת מוצרלה ומכניסים לתנור חם מאוד ל-10 דקות לערך, עד שמתחיל להשחים.


הצעה:

ניתן להוסיף על גבי הפיצה תוספות מגוונות למשל, פלפלים, פטריות, אננס,פפרוני, שרימפס, אנשובי, זיתים, נקניק, בצל ועוד.



חפשו מתכון נוסף: