הצעת הגשה
רכיבים:
בצק לפיצה (לחץ כאן)
½ כוס שמן זית
3-4 שיני שום מרוסקות
5-6 עגבניות טריות או 1 קופסה עגבניות מרוסקות
מלח לפי הטעם
½ כפית סוכר
מעט אורגנו
גבינת מוצרלה, או גבינה צהובה שמנה מסוג עמק, מגוררת
אופן ההכנה:
1. לשים את בצק הפיצה, מרדדים ומסדרים בתבנית האפייה.
2. שמים בסיר ½ כוס שמן זית.
3. מטגנים בו 3-4 את שיני שום מרוסקות.
4. מוסיפים 5-6 עגבניות חתוכות לקוביות, או קופסה עגבניות משומרות מרוסקות.
5. מוסיפים מלח, ½ כפית סוכר וכפית אורגנו.
6. מבשלים במשך כ-20 דקות. אם יש צורך, מוסיפים מים כדי שלא יהיה סמיך מדי.
7. שופכים על הבצק המוכן, מפזרים מעל גבינת מוצרלה ומכניסים לתנור חם מאוד ל-10 דקות לערך, עד שמתחיל להשחים.
הצעה:
ניתן להוסיף על גבי הפיצה תוספות מגוונות למשל, פלפלים, פטריות, אננס,פפרוני, שרימפס, אנשובי, זיתים, נקניק, בצל ועוד.
|