מתכונים -
מרקים
|
הצעת הגשה.
רכיבים:
1 גזר מגורד בפומפיה גסה
1 בצל גדול קצוץ
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
1 קישוא חתוך לקוביות
1 פלפל אדום קצוץ
1 סלק מבושל ומגורד בפומפיה גסה
¼ כרוב חתוך לרצועות
1 קופסת שימורי שעועית לבנה ברסק עגבניות
1 כף סוכר
1 כף אבקת מרק עוף
1 כפית מלח לימון
פטרוזיליה קצוצה
שמן זית לטיגון
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. במחבת מטגנים בשמן זית את הבצל והגזר.
2. לסיר גדול מכניסים את תפוח האדמה, את הקישוא, את הפלפל ואת הכרוב. מוסיפים מים עד כיסוי הירקות + 2 כוסות ומביאים לרתיחה.
3. מוסיפים את הבצל והגזר המטוגנים והשעועית עם הרסק +כף סוכר,מלח ,מלח לימון ואבקת מרק עוף.
4. מביאים שוב לרתיחה ומוסיפים את הסלק המגורד, מבשלים כ - 30 דקות.
5. 2 דקות לפני סיום מוסיפים את הפטרוזיליה. במהלך הבישול ליבדוק אם יש צורך להוסיף עוד מים.
המלצה:
על כל קערת מרק יש להוסיף כף גדושה של שמנת חמוצה.
|
|