שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרק בשר תימני PDF הדפסה דוא
מתכונים - מרקים



רכיבים:


750 גרם בשר חתוך לקוביות

3 תפוחי אדמה בינוניים

2 קישואים

200 גרם דלעת

1 עגבניה

1 בצל

½ כפית חוויאג'

¼ כפית כורכום


אופן ההכנה:


1. בסיר שמים את הבשר ומכסים במים. מרתיחים ומוציאים את הקצף הלבן.

2. מוסיפים תבלינים.

3. מקלפים תפו"א ומוסיפים אותם שלמים לסיר.

4. חוצים את הקישואים לשניים ומוסיפים לסיר.

5. מוסיפים את הדלעת בשלמותה וכן את הבצל.

6. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כ- 1 שעה ויותר, (בהתאם לסוג הבשר עד לריכוכו).



חפשו מתכון נוסף: