מתכונים -
מרקים
|

רכיבים:
1 חבילת לקט נורמנדי (סנפרוסט)
1 חבילת ברוקולי קפוא
½ חבילת גזר גמדי
2 סלסלות פטריות שמפיניון
1 שקית מרק עדשים של קנור
1 שקית מרק פטריות של קנור
2 כפות אבקת מרק עוף
2 כפיות מלח
מעט פלפל שחור
מעט כמון
מעט כורכום
אופן ההכנה:
1. חותכים את פטריות השמפיניון לרבעים.
2. לוקחים סיר גדול (8 ליטר), מכניסים את כל הרכיבים ומכסים במים.
3. מבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.
|
|