שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרק כתום וחלב קוקוס PDF הדפסה דוא
מתכונים - מרקים


הצעת הגשה.


רכיבים:


2 כפות שמן זית

1 בצל בינוני קצוץ דק

2 שיני שום כתושות

4 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות

1 תפו"א קלוף וחתוך לקוביות

4 גזרים קלופים וחתוכים עבה

½ ק"ג דלעת חתוכה לקוביות

1 שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך לפרוסות

2 ליטר ציר עוף

½ צרור כוסברה קצוצה

1 שורש ג'ינג'ר מגורר

200 מ"ל חלב קוקוס

מלח, פלפל לבן


אופן ההכנה:


1. יוצקים לסיר את שמן הזית ומטגנים את הבצל והשום עד שהם מזהיבים.

2. מוסיפים את הבטטות, תפו"א, הגזרים, הדלעת, שורש הפטרוזיליה ומערבבים היטב. מטגנים יחד במשך 2 דקות.

3. מוסיפים לסיר את ציר העוף ומביאים לרתיחה.

4. מנמיכים את האש ומוסיפים את הכוסברה והג'ינג'ר. מבשלים כשעה עד שהירקות נהיים רכים.

5. מוסיפים את חלב הקוקוס, מתבלים במלח ובפלפל הלבן ומעבירים את המרק למג'י מיקס.

6. לאחר שהמרק הפך למחית, מחזירים אותו לסיר ומחממים מעט.

7. מגישים עם עיטור של עלי הכוסברה.



חפשו מתכון נוסף: