מתכונים -
מרקים
|

רכיבים:
4 ליטר ציר עוף/מים
1 כרובית בינונית מופרדת לפרחים
4 גזרים חתוכים לקוביות
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 כרישה חתוכה לעיגולים
4 קישואים חתוכים לקוביות
½ ק"ג דלעת חתוכה לקוביות
1 סלרי חתוך לקוביות
צרור פטרוזיליה קצוצה
1 קופסה עגבניות מרוסקות
4 שיני שום קלופות
עלי דפנה
פלפל אנגלי
20 מ"ל שמן זית
אופן ההכנה:
1. לטגן את כל הירקות בשמן זית (מלבד הדלעת), להוסיף את רכז העגבניות, ציר העוף והתבלינים.
2. לבשל על אש בינונית למשך שעה.
3. להוסיף את הדלעת ולבשל לעוד רבע שעה.
|
|