מתכונים -
מרקים
|
רכיבים:
לבצק:
2 כוסות מים
2 כוסות קמח
1 כפית שמן
1 כפית מלח
למילוי:
שמן לטיגון (עדיף שמן קנולה)
1 בצל קצוץ
½ קילו בקר טחון
100 גרם כבד עוף חתוך לקוביות
מלח ופלפל שחור
למרק:
3 סלקים
½ כוס שמן קנולה
1 בצל גדול קצוץ
1- ½ ליטר ציר עוף (אפשר מרק צח)
¼ כוס לימון סחוט
מלח ופלפל
אופן ההכנה :
הבצק:
1. מערבבים בקערה את כל החומרים עד שנוצר בצק אחיד. בעזרת מערוך משטחים ומרדדים על משטח מקומח לבצק דק ויוצרים בעזרת כוס או קערית כ-20 עיגולים.
המילוי:
1. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שיזהיב. מוסיפים את הבשר והכבד ומטגנים תוך כדי ערבוב למשך מספר דקות. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.
הפלמיני:
1. במרכזו של כל עיגול בצק מניחים כפית בשר, סוגרים ומהדקים את הקצוות. מבשלים במים רותחים כחמש דקות.
2. מסננים ומצננים.
המרק:
1. מבשלים את הסלקים במים רותחים כ-20 דקות, מקלפים וחותכים לקוביות.
|
|