מתכונים -
מרקים
|
הצעת הגשה.
רכיבים:
2 סלקים
½ גביע יוגורט (או שמנת, אם אוהבים)
½ כוס מים
1 כף חרדל
2 כפות חומץ בלסמי
1 כפית סוכר (או לפי טעם)
½ בצל קטן, קצוץ
אופן ההכנה:
1. הסלקים: מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) ואופים את הסלקים בקליפתם שעה וחצי-שעתיים. לחלופין, אפשר לבשלם בקליפתם במים, כ-40 דקות לפחות, עד שהם רכים, ורק אז לקלוף אותם.
2. יום לפני ההגשה: שמים את כל המרכיבים במעבד המזון או בבלנדר ומעבדים למרק סמיך במרקם אחיד. מצננים 8 שעות לפחות. שמים בתרמוס או בכלי אטום בתוך צידנית עם קרח, ומגישים קר.
|
|