שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרק עדשים ואפונה PDF הדפסה דוא
מתכונים - מרקים

הצעת הגשה.


רכיבים:


½ כוס אפונה צהובה יבשה

½ כוס אפונה ירוקה יבשה

1 כוס עדשים כתומות

1 כוס של גבעולי ברוקולי חתוך לקוביות

1 בצל קצוץ דק

2 כוסות של גזר חתוך לקוביות

1 כף ג'ינג'ר טרי כתוש

½ כפית שום כתוש

1 כף עלי כוסברה קצוצים

10 כוסות ציר מרק (אפשר אבקת מרק)

2 כוסות פרחי ברוקולי

אבקת צ'ילי וקארי לפי הטעם

מלח לפי הטעם


אופן ההכנה:


1. לשטוף את הקטניות במים ולנקז את הנוזלים במסננת.

2. בסיר גדול לערבב את כל המצרכים למעט מפרחי הברוקולי

3. לבשל על אש גבוהה עד לרתיכה. להנמיך את האש לבינוני ולבשל מכוסה עד לריכוך הקטניות, כ 30-40 דקות. יש לבחוש מדי פעם. אם המרק סמיך מדי לטעמכם אפשר להוסיף קצת מים.

4. לקראת סוף הבישול להוסיף את פרחי הברוקולי.

5. להגיש חם.



חפשו מתכון נוסף: