שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרק עוף ובשר PDF הדפסה דוא
מתכונים - מרקים



רכיבים:


½ שורש סלרי מקולף וחתוך לשניים

½ צרור פטרוזיליה שטוף וחצוי לשניים

1 שורש פטרוזיליה קלוף

½ צרור שמיר שטוף וחצוי לשניים

4 גזרים קלופים

2 בצלים קלופים

8 שיני שום קלופות

מלח ופלפל שחור

5 עצמות בקר עם מח

1 עוף קטן-בינוני מחולק ל-8 ונקי משומן

700 גרם בשר בקר חתוך לקוביות גדולות (גולש)


לאטריות:


4 ביצים

½ כוס מים פושרים

4 כפות קמח תפוחי אדמה

1 כף עירית קצוצה דק

½ כפית אבקת

שום מלח ופלפל שחור


אופן ההכנה:


המרק :


1. קושרים בעזרת חוט מחצית מהסלרי, מהפטרוזיליה ומהשמיר ויוצרים זר. מניחים בסיר את הזר ומוסיפים את שאר החומרים. מכסים במים ומביאים לרתיחה. את הקצף שנוצר יש להסיר, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה למשך שעתיים.


האטריות:


1. טורפים את הביצים עם מים ומעט קמח. מוסיפים תוך כדי בחישה את כל כמות הקמח. מוסיפים את העירית ואבקת השום ומערבבים עד שמתקבלת עיסה אחידה. מחממים מעט שמן במחבת.

2. יוצקים את העיסה על המחבת ומתקבל מעין בלינצ'ס. מטגנים את הבלינצ'ס כ-2 דקות בכל צד ומעבירים לנייר סופג. מקררים ומגלגלים את הבלינצ'ס למעין צינור. פורסים את הצינור לרצועות דקות.



חפשו מתכון נוסף: