רכיבים:
למרק:
½ כוס מים
½ כוס סוכר
1 כוס מיץ פסיפלורה
מעט ליקר תפוזים
לג'לי:
2 כוסות מיץ אשכוליות אדומות סחוטות
14 גרם ג'לטין
100 גרם סוכר (½ כוס)
½ כוס קוביות קטנטנות של מנגו (בגודל 2 מ"מ רבוע)
½ כוס תפוחי עץ מקולפים חתוכים קטנטנים (בגודל 2 מ"מ רבוע)
אופן ההכנה:
המרק:
1. מרתיחים את המים והסוכר ומקררים.
2. מערבבים עם המנגו, הפסיפלורה וליקר התפוזים ומקררים במקרר.
הג'לי:
1. מרתיחים מעט מהמיץ עם הסוכר, ממיסים ג' לטין בקצת מים ומערבבים הכל ביחד.
2. מוסיפים את המנגו ותפוחי העץ, מניחים בתבנית לקוביות קרח (או בטבעות) ומכניסים למקפיא.
ההגשה:
1. מניחים קובייה של ג'לי קפוא (אפשר גם יותר) בצלחת מרק, ומסביב מוזגים את מרק הפירות.
2. מוסיפים כמה פירות יער לקישוט, ועל הג'לי מניחים עיגול סורבה קוקוס.
3. אפשר לקשט בפיסת ביסקוויט. יוצא מעדן.
|