מתכונים -
מרקים
|

רכיבים:
2 ק"ג עצמות רגל, רצוי עם מח עצמות, מנוקות ושטופות היטב
2 ליטר מים
4 בצלים חתוכים לרבעים
8 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לרבעים
3 כפות חוואיג' למרק
מלח, פלפל שחור
2 כוסות גרגירי חיטה שלמה שטופים
אופן ההכנה:
1. שמים את העצמות בסיר עם המים.
2. מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה וחצי, כשמידי פעם מסירים את הקצף מעל פני המרק.
3. מוסיפים את תפו"א, בודקים ומתקנים את הטעם.
4. מבשלים כ-45 דקות נוספות.
|
|