מתכונים -
מרקים
|
רכיבים:
½ ק"ג שעועית צהובה חתוכה לפיסות בגודל ½1 ס"מ
2 כפות חמאה
3 כפות קמח
מלח
שמנת חמוצה
חומץ
צרור פטרוזיליה קצוצה
מים
אופן ההכנה:
1. מכסים את השעועית במים ומבשלים עד שהיא מתרככת. ממליחים.
2. מכינים רביכה: מטגנים הקמח קלות בחמאה. מוסיפים תוך כדי ערבוב מתמיד לשעועית. מבשלים כ-10 דקות נוספות.
3. מתבלים את המרק בפטרוזיליה ובמעט חומץ לפי הטעם. מגישים עם שמנת חמוצה וחומץ.
|
|