רכיבים:
לסלט:
10 עלי חסה ערבית שטופים וחתוכים גס
4 כפות מיונז על בסיס שמן זית
½ כפית חרדל דיז'ון
1 שן שום גדולה כתושה דק
2 כפות מיץ מלימון טבעי
2-3 פילטים של אנשובי, קצוצים דק
1 כף גבינת פרמז'ן מגוררת
מלח, פלפל שחור גרוס טרי
לחזה העוף:
3 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
4 פרוסות חזה עוף בעובי בינוני
2 פוקצ'ות חתוכות לשניים (4 פרוסות
מלח, פלפל שחור טרי וגרוס
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה קטנה את שמן הזית, השום, המלח והפלפל השחור ומברישים את פרוסות חזה העוף משני הצדדים.
2. מחממים את הגריל ומכניסים את פרוסות חזה העוף למשך 5 דקות. מוציאים ומקררים מעט.
3. מכניסים את פרוסות הפוקצ'ה לגריל למשך 3 דקות (הן יזהיבו ויהיו קריספי).
4. לוקחים קערה קטנה, מכניסים לתוכה את כל מרכיבי הסלט (פרט לעלי החסה) ומערבבים היטב, עד שמתקבל רוטב סמיך.
5. לוקחים קערה נוספת, מניחים בה את עלי החסה ועליהם יוצקים את רוטב הסלט. מערבבים קלות, עד שעלי החסה מטובלים ברוטב.
6. על גבי כל פרוסת פוקצ'ה מפזרים מהסלט ועליו מניחים את פרוסת חזה העוף הצלוי.
|