מתכונים -
דגים ופירות ים
|
רכיבים:
4 דגי בקלה 150 גר' ליחידה
½ כוס מים
½ כוס בצל פרוס
2 כפיות שמן זית
2 שיני שום פרוסות
2 לימונים פרוסים דק
¼ כפית חרדל
פלפל חריף לפי הטעם
אופן ההכנה:
- מניחים את הדגים בתבנית פיירקס רחבה ושטוחה. מערבבים את כל חומרי התחמיץ ושופכים על הדגים. משהים במקרר למשך הלילה.
- מוציאים את הדגים מהתחמיץ, מניחים נייר אלומיניום על התבנית ואופים את הדגים בגריל כ-10 דק' לכל צד.
- יוצקים מידי פעם מנוזלי התחמיץ על הדגים.
|
|