שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
דג בקלה בגריל PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים



רכיבים:

 

4 דגי בקלה  150 גר' ליחידה

½ כוס מים

½ כוס בצל פרוס

2 כפיות שמן זית

2 שיני שום פרוסות

2 לימונים פרוסים דק

¼ כפית חרדל

פלפל חריף לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

 

  1. מניחים את הדגים בתבנית פיירקס רחבה ושטוחה. מערבבים את כל חומרי התחמיץ ושופכים על הדגים. משהים במקרר למשך הלילה.
  2. מוציאים את הדגים מהתחמיץ, מניחים נייר אלומיניום על התבנית ואופים את הדגים בגריל כ-10 דק' לכל צד.
  3. יוצקים מידי פעם מנוזלי התחמיץ על הדגים.


חפשו מתכון נוסף: