מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
20 פטריות שמפניון גדולות
4 שיני שום קצוצות
50 גרם אגוזי פקאן לא קלויים
50 גרם אגוזי קשיו קלויים
מלח ופלפל שחור גרוס
1 כוס עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, תימין, בזיליקום)
½ כוס שמן קנולה
50 גרם חמאה
אופן ההכנה:
1. מסירים בעדינות את רגלי הפטריות, מרוקנים מעט את החלל, על מנת שיהיה מקום למילוי.
2. במעבד מזון מעבדים את רגלי הפטריות עם שאר המרכיבים, מלבד החמאה, עד לקבלת תערובת אחידה.
3. ממלאים את הפטריות בתערובת, מניחים בתבנית אפייה כשהפתח כלפי מעלה. מניחים על כל פטרייה חתיכה קטנטנה של חמאה.
4. אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות.
|
|