מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
פלפלים - רצוי בהירים, שצורתם יציבה
למלית (צמחונית):
3 כוסות אורז
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
2 כפות שמן
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
1 כפית מלח פפריקה אדומה
פטרוזיליה או קוסברה קצוצה
לרוטב:
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות
מים
1 כף אבקת מרק בטעם עוף (פרווה)
מעט מלח, פלפל ופפריקה
כמה גרגירי מלח לימון
אופן ההכנה:
1. רוחצים את הפלפלים, חותכים וזורקים את הקצה העליון, ומעמידים בצפיפות בסיר כך שיתמכו זה בזה והמלית לא תישפך החוצה.
2. מערבבים יחד את חומרי המלית.
3. במהלך הבישול, ממלאים חצי מגובה הפלפלים.
4. מכינים את הרוטב וממנו יוצקים לתוך הפלפלים וגם על התחתית, עד למחצית גובה הפלפלים.
|
|