מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
1 חבילת שעועית ירוקה קפואה או ¾ ק"ג שעועית ירוקה טריה
2 כפיות אבקת מרק פטריות
2 כפות שמן קנולה
1 בצל גדול קצוץ דק
1 קופסת רסק עגבניות (קופסת פלסטיק קטנה)
1 כוס מים
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל במעט שמן עד שנהייה שקוף.
2. מוסיפים את השעועית ואבקת מרק פטריות, מעט מלח ופלפל שחור. מוסיפים את רסק העגבניות ואת המים, מערבבים היטב ומבשלים על אש גבוהה.
3. כשהשעועית מתרככת, מנמיכים את הלהבה.
|
|