מתכונים -
מרקים
|
רכיבים:
1 בצל גדול, קצוץ גס
½1 כפות שמן זית
1 כף קמח
2 ראשי ברוקולי, מופרדים לפרחים והגבעולים קלופים ופרוסים דק
10 כוסות ציר עוף או מים עם כנפי עוף
½ כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
1. מזהיבים את הבצל בסיר עם שמן הזית.
2. מוסיפים כף קמח ומערבבים עד שהקמח נספג בבצל.
3. מוסיפים את ראשי הברוקולי ואת ציר העוף ומביאים לרתיחה.
4. מבשלים על אש נמוכה במשך 25 דקות או עד שהברוקולי מתרכך.
הערה: אם משתמשים במים וכנפי עוף, יש להסיר בעזרת כף את הקצף הנוצר מהכנפיים.
5. בעזרת בלנדר ידני, טוחנים את המרק לתערובת חלקה. מוסיפים את השמנת המתוקה, מבלים על אש נמוכה במשך 2 דקות.
|
|