מתכונים -
מרקים
|
רכיבים:
1 סלרי גדול, קלוף וקצוץ
1 גזר גדול, קלוף וקצוץ
1 כרישה, פרוסה דק
1 בצל בינוני קצוץ
1 ראש שומר, פרוס דק
2 כפות שמן זית
1 קופסת שימורי עגבניות מרוסקות
1 קופסת רסק עגבניות קטנה
8 כוסות מים
מלח, פלפל שחור טרי
½ כוס פסטה קצרה
מעט עלי תרד שטופים ונקיים
מעט פרמז'ן מגוררת
אופן ההכנה:
1. מוסיפים לסיר המרק את שמן הזית ומטגנים במשך 10 דקות את הסלרי, הגזר, הבצל, הכרישה והשומר.
2. מוסיפים לסיר את העגבניות המרוסקות ואת רסק העגבניות. מוסיפים את המים ומתבלים במלח ובפלפל השחור.
3. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך ½ שעה על אש נמוכה.
4. מוסיפים את הפסטה ואת עלי התרד ומבשלים ¼ שעה נוספת.
5. לפני ההגשה, מפזרים מעל כל מנה מעט מהפרמז'ן ומגישים.
|
|