מתכונים -
מרקים
|
מרק עדשים אדומות מבית סירים.
רכיבים:
½1 כוסות עדשים אדומות, שטופות
1 גזר, קלוף ופרוס
1 בצל קטן, חצוי
מלח, פלפל שחור טרי
יוגורט עיזים משובח (או יוגורט אחר כרצונכם)
לימון טרי, חצוי
אופן ההכנה:
1. לסיר המרק מכניסים את העדשים האדומות ומכסים ב-4 כוסות מים.
2. מוסיפים פנימה את חתיכות הגזר והבצל, מתבלים ומביאים לרתיחה.
3. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך ½ שעה או עד שהעדשים מתרככות והופכות לעיסה (הקודם מהשניים).
4. יוצקים את המרק לצלחת ההגשה, מוסיפים כף יוגורט ומעט לימון סחוט טרי.
|
|