
הצעת הגשה.
רכיבים:
2 כפות שמו זית
2 שיני שום, קלופות וקצוצות
1 סלסילת פטריות שמפניון, פרוסות
½ בצל, קלוף וקצוץ
1 שורש סלרי קטן, קלוף וקצוץ דק מאוד
3 כוסות מרק עוף או מים
1 כוס פתיתי שיבולת שועל
¼ כפית כורכום
½ כפית סחוג ירוק
8 עלי בזיליקום, טריים וקצוצים
1 כפית מלח
8-10 כפות גבינת פטה עיזים מגוררת
אופן ההכנה:
1. מחממים את שמן הזית הסיר. מוסיפים את הבצל הקצוץ, את הפטריות ואת הסלרי, מערבבים היטב ומטגנים במשך 2 דקות.
2. מוסיפים את 3 כוסות המרק/מים וממשיכים לבשל לעוד 2 דקות.
3. מוסיפים את פתיתי שיבולת השועל ואת הכורכום, מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 8 דקות, מדי פעם מערבבים (שפתיתי שיבולת השועל לא ידבקו לתחתית הסיר).
4. מוסיפים את עלי הבזיליקום הקצוצים, את הסחוג והמלח, מערבבים היטב ומכבים את הלהבה.
אופן ההגשה:
1. יוצקים מהמרק לקערת ההגשה, לכל קערה מוסיפים 1-2 כפות גבינת פטה עיזים מגוררת.
|