שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מאפה מוצרלה בשלושה צבעים PDF הדפסה דוא
מתכונים - מתכונים מיוחדים לחולי צליאק

רכיבים:


300 גר' קמח תירס (פולנטה)
3 כפות שמן זית
1 קופסא עגבניות קלופות
3 כדורי מוצרלה (25 גר' כל אחד)
150 גר' עלי מנגולד מבושל
100 גר' פרמז'ן מגורד
1 שן שום
מלח, פלפל



לרוטב העגבניות:


1 בצל בינוני קצוץ
1 גזר בינוני קצוץ
1 גבעול סלרי קצוץ
2 כפות שמן זית
5 עלי ריחן
1 שן שום


אופן הכנה:

 

הרוטב:

 

1. לבשל את כל הירקות בסיר, כשהגזר רך - להעביר הכל לבלנדר. להחזיר שוה לאש ולהוסיף ריחן קצוץ, מלח ופלפל, ולבשל עוד 10 דק'.

 

המאפה:


1. לבשל פולנטה לפי ההוראות על האריזה.

2. לבשל את עלי המנגולד במחבת עם שמן הזית, השום, מלח ופלפל.

3. לגרד את המוצרלה.

4. לסדר בתבנית שכבה דקה של פולנטה, עליה שכבה של עלי מנגולד, לסדר את המוצרלה, ולבסוף את רוטב העגבניות. לפזר את הפרמז'ן מעל הכל ולהכניס לתנור ל- 20-30 דק' על חום בינוני.

5. להגיש חם.



חפשו מתכון נוסף: